icon-1
0

Persoane aflate în risc de sărăcie și excluziune socială din comunitățile marginalizate în care exista populatie apartinând minoritatii rome care beneficiază de servicii integrate.

icon-2
0

Copii aflați în situații de risc, inclusiv copii apartinand minoritatii rome, (părăsire timpurie a școlii, acces limitat la materiale educaționale, la servicii medicale și sociale).

icon-3
0

Persoane cu dizabilități/ persoane vârstnice ce au dificultăți în desfășurarea activității curente și care nu beneficiaza de ajutorul niciunei personae, inclusiv copii apartinand minoritatii rome.

icon-4
0

Persoane cu vârsta cuprinsă între 16 și 64 de ani, adulte, aflate în situație de risc și excluziune socială precum șomeri, inactivi, persoane care beneficiază de venitul minim garantat, cu nevoi ce necesită o atenție deosebită din cauza unei educații profesionale precare sau neadaptate la nevoile comunității, din care minim 105 persoane apartinand minoritatii rome.

Link-uri utile

Omnurrom.ro
www.fonduri-ue.ro (Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro)
PrimariaPitesti.ro
Agrafics Communication
Profi Jobs Consulting
Directia de Asistenta Sociala Pitesti
Scoala Gimnaziala “Mircea Eliade”
Close Menu